نوشته شده توسط : drmohandes

چرا ایمپلنت را روش دائمی برای جایگزینی دندان‌ها به شمار می‌آورند؟

اولین دلیل مقاومت بالای ایمپلنت استفاده از مواد بسیار باکیفیت برای این کار است. پایه ایمپلنت از جنس تیتانیوم ساخته می‌شود. تیتانیوم طول عمر و سازگاری بالایی با ساختار بدن انسان دارد. به همین دلیل می‌تواند برای سال‌های طولانی بدون آسیب درون فک انسان باقی بماند. علاوه بر آن تاج قرار گرفته بر روی پایه نیز از جنس سرامیک با کیفیت است و طول عمر بسیار بالایی دارد.

دومین دلیل مقاومت بالای ایمپلنت دندان این است که پایه تیتانیوم درون استخوان فک قرار گرفته و کاملا با آن جوش می‌خورد. این موضوع باعث می‌شود، پایه همانند ریشه دندان بسیار محکم و مقاوم باقی بماند.

شاید شما هم معتقد باشید که بدون دانستن اطلاعات بالا و با توجه به قیمت ایمپلنت دندان، انتظار می رود که این پروتزها مادام العمر باشند.

 

طول عمر ایمپلنت دندان چقدر است؟

ایمپلنت‌های دندانی دارای ماندگاری باورنکردنی هستند که به مواد ساخته شده از آن، تیتانیوم و چگونگی اتصال آن‌ها به استخوان بستگی دارد. تحقیقات بالینی میزان ماندگاری آن‌ها را تا 94٪ در طول 10 سال و 91٪ در 15 سال نشان می‌دهد. این مطالعات منجر به فناوری‌ها و روش‌های جدیدی شده است که به ماندگاری بیشتر ایمپلنت‌های دندانی کمک می‌کند. به عنوان مثال، بیماران مبتلا به دندان قروچه یا پوکی استخوان می‌توانند از تکنیک‌های مختلف کاشت دندان و روش‌های تکمیلی بهره ببرند که بدین ترتیب طیف کاندیدهای ایده‌آل برای کاشت دندان را گسترش می‌دهند.

متخصص ایمپلنت دندان

آیا ماندگاری ایمپلنت برای همه افراد به یک اندازه است؟

پاسخ به این سؤال خیر است. گرچه این روش جایگزینی دندان ماندگاری بالایی دارد و حتی می‌توان گفت که دائمی است، اما این امر به موارد مختلفی بستگی دارد. از جمله این موارد می‌توان به متعهد و با تجربه بودن متخصص ایمپلنتی که بیمار جهت انجام درمان به مطب ایشان مراجعه می‌کند، تعهد و تداوم بیمار در انجام و رعایت مراقبت‌های توصیه شده و همچنین سلامت عمومی او در طول زمان اشاره کرد. بنابراین ماندگاری این درمان از بیماری به بیمار دیگر متفاوت است.



:: بازدید از این مطلب : 327
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 شهريور 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drmohandes

ترس از ایمپلنت دندان : اما این بار می گوییم که چطور به آن غلبه کنید!

اگر دندانی از دست دادید، و گپی در بین دندان هایتان ایجاد شده، موقع لبخند، نگران نباشید. چون این گپ با ایمپلنت دندان می تواند بسته شود. به 5 مورد از مواردی که باعث ترس تان می شود می پردازیم.

اولین ترس : بدنم ممکنه ایمپلنت دندانم رو ریجکت کنه!

از دست دادن دندان یک تجربه بسیار عاطفی به حساب می اید. این تصور که ممکن است یک دندان بیفتد، بشکند، یا اینکه مجبور باشید آن را بکشید. ممکن است شما را مجبور کند که فکر کنید همان اتفاق برای ایمپلنت دندان می افتد.

باید اضافه کنیم که ممک ناست در مورد ایمپلنت اخیرا نشنیده باشید. با تکنولوژی های جدیدی که در اختیار می باشد، و ممکن است تست نشده باشد. اما مطمئن باشید که پول تان را سرمایه گذاری کردید.

ایمپلنت از اواخر سال 1980 تا به الان تغییرات و پیشرفت هایی داشته. میلیون ها نفر هستند که در سراسر دنیا دارند از این امکان استفاده می کنند.

پس اگر ایمپلنت دندان انجام دادید، خیلی کم پیش می اید که موفقیت امیز نباشد، اما سال هاست که موفقیت را ثابت کرده.

قیمت ایمپلنت دندان

دومین ترس از ایمپلنت دندان : ایمپلنت دندان ممکن است سمی باشد.

ایمپلنت از جنس تیتانیوم است که یک فلز بسیار سازگار با بدن می باد. اسیب زا نیست، و کاملا مخالف چیزیست که شنیدید. بدن خود را به تیتانیوم عادت می دهد. و اینکه تیتانیوم به تنهایی می تواند ایمپلنت را در جای خود نگه دارد. و پوسیده نمی شود.

اهمیت انتخاب بهترین متخصص ایمپلنت

جراحی ایمپلنت دندان یک روش کاملا تخصصی است که البته به تجربه متخصص فک و صورت هم نیاز دارد. طبق گفته دکتر سزاوار متخصص ایمپلنت و جراح فک و صورت در تهران نحوه انجام عمل جراحی ایمپلنت دندان به نوع کاشت و وضعیت استخوان فک بیمار بستگی دارد.

در این جراحی خطرات و عوارضی هم وجود دارد که متخصص فک و صورت باید متوجه این موضوع باشد. پشتیبانی استخوان فک از اباتمنت یا پایه فلزی اهمیت دارد. در صورتی که استخوان فک بیمار ضعیف باشد، توان تحمل فشار وارده از سوی دندان ایمپلنت را ندارد. به همین دلیل کاشت دندان با شکست مواجه می‌شود و استخوان فک آسیب می‌بیند.

پس با این حساب انتخاب بهترین متخصص ایمپلنت دندان در تهران اهمیت دارد. جراحان با تجربه با توجه به معایناتی که باید قبل از جراحی انجام می‌دهند، مشکلات استخوان فک را برطرف می‌کنند.

 



:: بازدید از این مطلب : 315
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 شهريور 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drmohandes

جراحی لیفت سینه یا ماستوپکسی، یک عمل جراحی پلاستیک است که برای سینه‌هایی که بر اثر افزایش سن، بارداری و شیردهی دچار افتادگی شده‌اند، به کار می‌رود. لیفتینگ در اصطلاح به معنای بالا کشیدن است. در لیفت سینه، سینه افتاده شده بالا کشیده می‌شود و فرم گردتری به خود می‌گیرد. در این جراحی، بافت‌های اضافی سینه نظیر پوست و چربی‌های اضافی که باعث افتادگی بیش از حد سینه شده‌اند برداشته می‌شوند.

چه کسانی نیاز به جراحی لیفت سینه دارند؟

متقاضیان اصولا افرادی هستند که بعد از زایمان، به دلیل از دست رفتن حجم بافت‌های چربی و غدد شیری خود دچار افتادگی در سینه های خود شده‌اند. در این دسته از افراد یکی از رباطهای سینه شل شده و سبب پتوز یا همان افتادگی می‌شود.

چگونه متوجه افتادگی سینه خود شوید؟

یکی از ساده ترین راهکارهای خانگی برای تشخیص افتادگی سینه ها این است که یک مداد بردارید و در زیر سینه خود قرار دهید، اگر مداد در جای خود ماند دچار افتادگی هستید.

بیشتر بدانید:

پروتز سینه

افتادگی سینه در سنین مختلف

یکی از عوامل مهمی که بر افتادگی سینه اثر می‌گذارد، جاذبه زمین است. افتادگی در سنین مختلف بر اثر عوامل مختلفی بوجود می‌آید:

در خانم های جوان اصولا افتادگی به دلیل حجم و وزن بالای سینه ها اتفاق می‌افتد.

در خانم های میان سال افتادگی بر اثر تغییرات هورمونی پس از زایمان رخ می‌دهد که اصولا بافت سینه‌ها تحلیل می‌رود.

در زمان یائسگی، علاوه بر گرانش زمین، آتروفی سینه با پیری پوست افزایش پیدا می‌کند.

عمل زیبایی لیفت سینه یا ماستوپکسی در سال های اخیر طرفداران بسیاری پیدا کرده است. در صورتی که این جراحی توسط بهترین متخصص لیفت سینه انجام شود ، نتایج بسیار خوبی به همراه دارد و می تواند زیبایی و اعتماد به نفس را به شما برگرداند. برای کسب اطلاعات در خصوص عمل ماستوپکسی می توانید به پیج اینستاگرام دکتر موسی زاده با آدرس @drmoussazadeh مراجعه کنید یا برای دریافت مشاوره و وقت ملاقات حضوری می توانید با مطب ایشان تماس بگیرید. دکتر موسی زاده متخصص جراحی پستان با سال ها سابقه در انجام انواع جراحی های زیبایی سینه آماده خدمت رسانی به شما می باشند.



:: بازدید از این مطلب : 303
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 19 شهريور 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : drmohandes

چه عواملی موجب افتادگی سینه ها می شود؟

مهم ترین و اصلی ترین علت افتادگی سینه تغییرات سن می باشد. بافت پستان یکی از بافت هایی است که برخلاف سایر اعضای بدن با توجه به افزایش سن می تواند موجب تغییر در این بافت شود. بنابراین افتادگی سینه یک پدیده طبیعی است که با افزایش سن در خانم ها ایجاد می شود.

اختلاف کاهش و افزایش شدید وزن نیز می تواند در افتادگی سینه ها موثر باشد. یعنی افرادی که در مدت کوتاه یک کاهش یا افزایش شدید وزن پیدا می کنند تغییراتی در بافت های سینه آن ها به وجود می آید که باعث افتادگی می شود به خصوص کاهش وزن زیاد. به طور مثال به دنبال اعمال جراحی چاقی یک کاهش وزن سریع اتفاق می افتد و یا در افرادی که یک رژیم هایی که در ماه بیشتر از یا 3-4 کیلو کم می کنند این افرادی قطعا دچار افتادگی پستان می شوند.

تفاوت كيست و سرطان سينه

تاثیر ورزش برای جلوگيری از افتادگی سينه

داشتن سینه های خوش فرم و بزرگ برای خانم ها حس اعتماد به نفس آن ها را افزایش داده و جزو یکی از معیارهای زیبایی در خانم ها محسوب می شود. جهت جلوگیری از افتادگی سینه روش های مختلفی وجود دارد که خانم ها باید به آن توجه ویژه ای داشته باشند.

به افرادی که قصد کاهش وزن دارند، شدیدا توصیه می شود که در طول دوران کاهش وزن، حتما ورزش کنند. ورزش هایی که می تواند از افتادگی سینه جلوگیری کند، ورزش هایی است که بر روی عضله قفسه سینه کار شود و طی آن عضله به طور مرتب منبسط و منقبض شود. این کار موجب می شود که سینه ها در هنگام کاهش وزن کمتر دچار افتادگی شود.

همینطور خانم های باردار و خانم هایی که پا به سن گذاشته اند نیز می توانند همزمان با بالا رفتن سن این ورزش ها را انجام دهند تا عضله دست یا قفسه سینه آن ها مرتب و منقبض شود.

این ورزش ها شامل ورزش هایی است که وزنه در قرار می گیرد و مانند پرس در روز چندین بار دست ها باز و بسته می شود. خانم هایی که باشگاه می روند می توانند از ورزش پرس سینه استفاده کنند زیرا این ورزش بسیار روش مناسبی در جلوگیری از افتادگی سینه می باشد.

گرچه شاید نام سرطان بسیار ترسناک باشد، ولی نباید در مواجهه با علائم سرطان پستان، دستپاچه شوید. فراموش نکنید که بسیاری از بیماری ها، علائم مشابه ای با یکدیگر دارند. با این وجود برای رفع هرگونه ابهام و نگرانی، باید به پزشک متخصص مراجعه کنید؛ تا وضعیت شما را به طور دقیق مورد بررسی قرار دهد. لازم است به شما یاد آوری کنیم که، مانند تمام بیماری ها، سرطان نیز در ابتدای شکل گیری و پیش از گسترده شدن، درمانی به مراتب ساده تر خواهد داشت. دکتر فرهاد موسی زاده ( فلوشیپ سرطان سینه ) ، بهترین جراح سرطان سینه در تهران با سال ها تجربه در درمان انواع سرطان سینه آماده ارائه مشاوره به بیماران عزیز هستند.

 



:: بازدید از این مطلب : 330
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 شهريور 1401 | نظرات ()